• Bestellingen worden

  snel en veilig geleverd

 • Snelle en professionele montage

  door onze vakbekwame monteurs

 • Systeemplafond inclusief montage

  vanaf €15,00

 • Beste prijs/kwaliteit verhouding

Rockfon Plafondplaten

 

De Rockfon plafondplaten bestaan in een aantal verschillende uitvoeringen, altijd op basis van zeer hoge kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van 15mm dikke platen, die we zo kunnen aanbrengen dat er een strak en egaal geheel ontstaat, waardoor het nog nauwelijks zichtbaar is dat er sprake is van een systeemplafond. Op die manier vormen de Rockfon plafondplaten een uitstekende keuze, vooral wanneer u tevens op zoek bent naar bijvoorbeeld maximale geluidsabsorptie. Verder blinken de platen voor het plafond uit in lichtreflectie en bijvoorbeeld vochtbestendigheid, waardoor u daar in verschillende ruimten zonder problemen gebruik van kunt maken.

 

Bekijk onze systeemplafonds

Vakkundige installatie van uw systeemplafonds

Plafondwereld.com is de specialist in het leveren en monteren van alle mogelijke systeemvplafonds. Hieronder ziet u ons aanbod aan systeemplafonds, via de offerteknop kunt eenvoudig een offerte aanvragen per systeemplafond.

Wij bieden o.a. de volgende merken aan.

 • AMF
 • Armstrong
 • Rockfon
  Rockfon
 • Eurocoustic
 • Ecophon
 • OWA

juiste systeemplafond voor uw ruimte. Dankzij onze scherpe inkoop van systeemplafonds en onze zeer vakkundige monteurs, kunnen wij onze prijskwaliteitsverhouding zeer aantrekkelijk houden. Wij maken geen onderscheid tussen grote en kleine opdrachten, wij zien elke opdracht als een nieuwe uitdaging en elke opdracht wordt dan ook met de grootste zorg uitgevoerd. Bij Plafondwereld.com staat u als klant altijd centraal!


Meer weten over onze mogelijkheden?

Of heeft u vragen over onze systeemplafonds? Vul dan contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

categorycontact

* Verplichte velden

Liever telefonisch contact?

Onze specialisten leggen u graag de mogelijkheden uit.

020 - 61 55 655

Geluidsabsorptie en lichtreflectie

Dankzij de geluidsabsorptie door de Rockfon plafondplaten kunt u er eenvoudig voor zorgen dat het geluid netjes wordt gereduceerd. Is er bijvoorbeeld sprake van een kantoor, een restaurant of een andere ruimte waarin het van belang is dat er niet teveel geluid weerkaatst? De Rockfon plafondplaten slagen er bijvoorbeeld in om voor 80% reductie te zorgen, waardoor de ruimte met dit type plafond netjes voldoet aan de strenge eisen die er gelden. Bovendien kunnen we van de verschillende plafondplaten van het merk aangeven wat de lichtreflectie is. Verschillende modellen hebben een reflectie van 85% en zorgen er daarmee voor dat de ruimte heerlijk licht zal ogen.

Rockfon plafondplaten met hoge vochtbestendigheid

Tenslotte hebben de Rockfon plafondplaten in alle gevallen een hoge vochtbestendigheid te bieden. Dat betekent in sommige gevallen een bestendigheid tegen vocht van wel 95%, waardoor het zelfs mogelijk is om de platen te gebruiken in een doucheruimte of in andere sportaccommodaties. Andere modellen van de Rockfon plafondplaten hebben bijvoorbeeld 90% bestendigheid tegen vocht. Het is dan niet mogelijk om deze in een badkamer of doucheruimte te gebruiken. Toch is de vochtbestendigheid hoog en draagt dit net als de andere belangrijke factoren bij aan de goede kwaliteit van de systeemplafonds.